ΣΔΕΕΘ

Συναντήσεις για θέματα του κλάδου

Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας ο Πρόεδρος Νίκος Γιάννης την Τρίτη 18-3-2014  πραγματοποίησε τις παρακάτω συναντήσεις :

Με τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Δημήτριο Σταμάτη στο Μέγαρο Μαξίμου για θέματα του κλάδου και ειδικότερα για την πληρωμή των συναδέλφων που ασχολούνται με τον ΚΕΔΕ. Τα συμπεράσματα από την παραπάνω συνάντηση ήταν άκρως θετικά. Στην συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Δωδεκανήσου –Λαμίας κύριος Γεώργιος Μήτσης

Με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης κυρία Ζαβρα για κλαδικά θέματα. Στην συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Δωδεκανήσου –Λαμίας κύριος Γεώργιος Μήτσης.

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Χαράλαμπο Αθανασίου με θέμα τις τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Στην συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών κύριος Ευθύμιος Πρεκετές και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Δωδεκανήσου –Λαμίας κύριος Γεώργιος Μήτσης. Επίσης παραστάθηκαν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΔΕΕ κύριος Νικόλαος Αντωνίου και κύριος Ιωάννης Χαλκιαδάκης.

Με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κύριο Θεοχαρη και την προϊσταμένη της Α ΔΟΥ Αθηνών με θέμα την πληρωμή των συναδέλφων που ασχολούνται με τον ΚΕΔΕ. Στην συγκεκριμένη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών κύριος Ευθύμιος Πρεκετές και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Δωδεκανήσου –Λαμίας κύριος Γεώργιος Μήτσης. Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από την παραπάνω συνάντηση ήταν θετικότατα.

Εκ νέου για το ίδιο παραπάνω θέμα ο Πρόεδρος Νίκος Γιάννης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Δωδεκανήσου –Λαμίας κύριος Γεώργιος Μήτσης συναντήθηκαν με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.